Inspiratie - Dit is mijn wonder: Norval

Dit is mijn wonder: Norval

Norval (28) hoorde een week voor zijn bruiloft dat hij geen recht meer had op de toekomstige woning. Dit is zijn wonder.

‘Een week voor mijn bruiloft kregen we een telefoontje met slecht nieuws: we hadden geen recht meer op de woning die we hadden geregeld. Dit was geen fijn bericht zo vlak voor onze bruiloft. Toch bleven we kalm en stelden we ons vertrouwen op God. Want we wisten: Hij zorgt altijd voor ons en Hij zal ook voorzien in de juiste woning voor ons!

Drie dagen later belde mijn moeder op. Zij had een gesprek met een makelaar, omdat zij zelf ook op zoek was naar een woning. Ze vertelde mij dat er een woning voor mij beschikbaar was, maar dat ik dan wel gelijk moest komen. Ik stapte meteen in mijn auto en reed ernaartoe.

Op het moment dat ik de sleutel kreeg en de straatnaam hoorde, had ik zo mijn twijfels. De woning bevond zich in een beruchte buurt. Toch besloot ik een kijkje te nemen. Eenmaal daar aangekomen, zag ik dat deze woning zelfs mooier was dan het eerdere huis dat we hadden gekozen.

De ligging was ideaal ten opzichte van het openbaar vervoer, de snelweg en winkels. Vier dagen later zijn we getrouwd. Het was een prachtige dag. Nu, zes jaar later, wonen we nog steeds met veel plezier in deze woning. We zijn gelukkig en genieten van alle zegeningen die God ons elke dag geeft.’

Tags:
Next Post

Vernieuw jouw passie voor de Kerk!