Bemoedigende-Woorden-MEI

Bemoedigende Woorden

De Stichting Johan Maasbach Wereldzending heeft in verschillende landen een fantastisch kinderwerk. Het kinderproject heet OASIS, en creëert kansen voor kinderen die bijdragen aan een goede ontwikkeling in hun leven.

Alweer een paar jaar geleden was ik voor het laatst in Curitiba, Brazilië. Het is mooi om te zien hoe de kinderen zijn gegroeid in hun liefde voor de Heer en in hun kennis van het Woord van God. Er staan zo veel belangrijke instructies in Gods Woord over kinderen. Daarom vinden wij ons werk onder de kinderen zo belangrijk.

‘Leer een kind al vroeg wat hij moet weten, dan zal hij later daarnaar leven.’ – Spreuken 22:6

‘Je moet de geboden die ik je vandaag geef, voortdurend in gedachten houden. Je moet ze jouw kinderen inprenten en erover praten als je thuis bent of buiten loopt.’ – Deuteronomium 6:6-7

‘Laat de kinderen bij Mij komen. Houd ze niet tegen. Want het Koninkrijk van de hemelen is bestemd voor wie is zoals zij.’ – Mattheüs 19:14

De meeste kinderen die wij in OASIS opvangen, hebben het in hun prille leventje niet makkelijk gehad, waardoor zij vele wonden en littekens hebben. We proberen hen een veilig gevoel en een thuis te geven door hen elke dag met heel veel liefde op te vangen. We helpen hen door middel van muzieklessen, Engelse les, handvaardigheden, vakopleiding, recreatie, Bijbellezen, gebed, ontwikkeling en veel verschillende activiteiten.

Omdat het deze maand Moederdag is, wil ik vanaf deze plaats alle leidinggevenden bedanken, die elke dag met zo veel liefde voor de kinderen zorgen op al onze OASIS afdelingen in de hele wereld. Het is echt prachtig om te zien dat zij dit met zo veel liefde en passie voor de kinderen doen.

Wat ben ik blij dat ik, terwijl ik dit schrijf, even terug mag zijn in Curitiba, Brazilië. Wij zijn hier met een groep uit Holland om alle kinderen en leiding te bemoedigen met het thema: ‘God loves you’.

Ik ben nu zelf ook oma van 3 kleinkinderen. Ik ben God zo dankbaar voor mijn 3 kinderen, met hun partners, dat zij God dienen en liefhebben. Het geeft me elke dag grote vreugde om hen voor de Here te zien werken. Ze zijn de kroon op mijn leven en dat van mijn man David!
(Spreuken 17:6)

Liefs, Regina

Tags:
Vorig artikel

Vergeven maakt je vrij

Volgend artikel

Wallpaper: Moederdag