Bemoedigende Woorden: GEWELDIGE JMWZ KAMPWEEK

Afgelopen zomer organiseerde de Johan Maasbach Wereldzending een geweldig mooie kampweek voor kinderen, tieners en jeugd. Het is iets waar velen elk jaar weer naar uitzien en wat ook elk jaar speciale momenten heeft. Daardoor is het zomerkamp voor hen heel bijzonder en onvergetelijk.

Terwijl ik tijdens de waterspelen rondkeek naar de kinderen aan wie ik met mijn superteam leiding gaf, zag ik allemaal lieve kinderen. Zij hebben, zo jong als ze zijn, God lief en Jezus aangenomen in hun hart en leven. Op een ander moment vroeg ik hun, na het Bijbelverhaal, of ze voor iets specifieks wilden bidden. Dit deden zij ook echt vrijmoedig.

Ik besefte dat ze al begrijpen en inzien dat God voor hen zorgt en wonderen in hun leven wil doen. Zij baden met heel hun hart! De een vroeg of God hem wilde helpen op school, omdat het zo moeilijk is en hij geplaagd wordt. De ander bad of God oma wil genezen, want haar longen zijn ziek. En weer een ander vroeg of God met papa en mama wil zijn. Enz.

Het is gewoon fantastisch om te zien dat kinderen bidden en geloven dat God hun gebeden hoort en verhoort. Wat een groot vertrouwen hebben zij in God, onze Vader! Op zo’n moment is het niet moeilijk om te begrijpen dat Jezus zegt: ‘Laat de kinderen tot Mij komen en verhinder ze niet.’ En op een andere plaats zegt Hij tegen ons, volwassenen, dat we moeten zijn als de kinderen.

Na de hele week de apostel Paulus te hebben gevolgd op zijn zendingsreizen, hoop en bid ik dat elk kind, net als Paulus, de waarheid over Jezus durft te vertellen aan iedereen die het maar horen wil.

Het was in één woord GEWELDIG! Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mij en mijn team. Ik hou heel veel van alle kindjes.

Liefs, Regina

Tags:
Next Post

KENIA: Nairobi