BWHet-beste-voor-jou-persoonlijk

Bemoedigende Woorden: Het beste van God voor jou persoonlijk!

Elke morgen dank ik, samen met David, onze hemelse Vader. God houdt zo veel van al Zijn kinderen, dat Hij er altijd voor zorgt dat we HET BESTE hebben. Soms is dat groter of meer dan we gehoopt hadden. En soms is dat kleiner of minder dan we gehoopt hadden. Maar altijd zijn we dankbaar voor ALLES wat de Here in ons leven doet en geeft. Want God doet en geeft altijd wat voor ons persoonlijk HET BESTE is!

Iemand deelde met mij dat God iets aan haar vroeg, en ze antwoordde meteen: ‘Ja, Here, ik doe het!’ Het leek haar wel moeilijk, maar ze wilde gewoon gehoorzaam zijn aan God. Elke dag dankte ze God dat Hij haar iets gevraagd had en ze bleef er erg enthousiast over. Ze bezocht alle samenkomsten en was trouw in de taken die ze al voor de Here deed.

Maar… dat waarvoor God haar gevraagd had, gebeurde maar niet. Eindelijk, na 2,5 jaar was het zover! Toen het gebeurde, was ze zo blij en dankbaar. Maar ze vertelde ook: ‘Als de Here mij meteen had gegeven waarop ik zo enthousiast ‘ja’ had gezegd, dan was ik er niet klaar voor geweest.

Hij heeft mij in die 2,5 jaar wachttijd nog door zo veel omstandigheden heen laten gaan. Ik heb veel daarvan geleerd, waardoor ik uiteindelijk kon doen wat God van mij vroeg. Zonder die ervaringen was het beslist niet gelukt! Nu ben ik blij dat ik op de Here gewacht heb en geduldig ben geweest. Maar wel altijd met een groot verlangen in mijn hart om te doen wat Hij van mij vroeg.’

God geeft ons niet alleen HET BESTE, maar weet ook precies wat DE BESTE timing is. Soms moeten we wachten om HET BESTE van God te ontvangen, maar dat is geen tijdverlies. Integendeel! In de tussentijd maakt God ons klaar voor wat Hij in ons leven wil doen en geven. Heb dus geduld en verwacht van God voor jou persoonlijk HET BESTE!

Tags: