BW-Hier-ben-ik,-zeg-het-maar

Bemoedigende Woorden: ‘Hier ben ik; Zeg het maar!’

Onlangs bracht ik samen met Godelief, mijn schoonzus, een bezoek aan onze Blessing kerk in Nottingham, Engeland, waar wij een speciale conferentie voor vrouwen hadden. Het was een feest! Ik was dankbaar dat ik hun mocht vertellen dat de levende God ín en dóór hen wil werken. Dat wil God ook graag bij jou!

God wil niet alleen in en door jou werken, maar ook mét jou! Dit is wat de Bijbel zegt:

‘God is onder u aan het werk. Hij zorgt ervoor dat u Hem graag wilt gehoorzamen en dat u ook doet wat Hij van u vraagt. Zo bereikt Hij Zijn doel.’ – Filippenzen 2:13

Dat betekent dat je niet alles in je leven zélf en alléén hoeft te doen! God is onze Vader. Hij houdt van ons houdt en wil ons in álles voorbereiden op wat ons te wachten staat.

De sleutel is dat wij óns deel doen, zodat God ook echt met ons kan samenwerken. Als wij dus plannen in ons leven maken, doe dat dan in gehoorzaamheid en naar de wil van Gods Woord (de Bijbel). Want alleen dan kan God geweldige dingen in en door ons heen doen.

Laten we dus opmerkzaam zijn en goed opletten wanneer God iets van ons vraagt. En bovenal in het geloof tegen God zeggen: ‘Hier ben ik; zeg het maar!’ De Bijbel staat vol met voorbeelden van wat God door de mannen, vrouwen, jongens en meisjes heeft gedaan die dit zeiden.

Ook jij zal versteld staan van wat God door jou heen wil en kan doen, als jij ook tegen God zegt: ‘Hier ben ik; zeg het maar!’

Liefs, Regina

Tags:
Vorig artikel

Word wakker!

Volgend artikel

Wist je dat Plein 1813…