Bemoedigende woorden: Hij had ons eerst lief!

‘Wij hebben lief omdat God ons eerst heeft liefgehad.’ – 1 Johannes 4:19

Vandaag wil ik je graag herinneren aan het feit dat Jezus Christus op GOEDE VRIJDAG aan het kruis stierf, maar ook en vooral dat Hij op die geweldige, glorieuze PAASMORGEN opstond uit de dood. Dat wil zeggen: Hij stierf voor al onze zonden en stond weer op uit de dood. En dat niet voor Zichzelf, maar juist voor ons mensen.

Wat een goed nieuws is dit voor jou en mij en voor iedereen die het wil geloven en aannemen! Het betekent dat wij als mens een nieuw begin kunnen maken, met een nieuwe toekomst die Jezus ons geeft. Door de dood en opstanding van Jezus, heeft de dood niet meer het laatste woord over ons. De dood is niet meer het einde. Nee, er is leven na de dood! Voor ons die in Jezus geloven, is er geen dood na de dood, maar LEVEN na de dood!

God is liefdevol en genadig en wil al jouw zonden en fouten vergeven, zodat je vandaag – als je dat wilt – helemaal opnieuw kan beginnen. Dat kan als je spijt en berouw hebt. Het kan zelfs nu direct door te zeggen: ‘Here God, vergeef mij van al mijn zonden en neem mij aan als Uw kind. Dank U, in Jezus’ naam. Amen.’ Vergeet het niet: Jezus is de weg naar jouw nieuwe toekomst. Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven!

Liefs, Regina

Tags:
Next Post

ZUID-AFRIKA: Malvern