Bemoedigende Woorden: Ik kies voor het leven!

‘Op de tong liggen zowel dood als leven: wie aan een van beide de voorkeur geeft, zal de vruchten daarvan plukken’ – Spreuken 18:21

Deze tekst uit de Bijbel zegt eigenlijk dat de manier waarop jij praat, bepaalt wat voor leven jij leeft. Dat wil zeggen: de woorden uit jouw mond brengen succes of falen, voorspoed of tegenspoed, een fijne geest of een nare geest, een fijne sfeer of een nare sfeer, een positieve vibe of een negatieve vibe in jouw leven voort.

Misschien ga jij of gaan jouw naaste familieleden door een grote crisis in het leven. Dan wil ik je vandaag graag bemoedigen met de woorden:

• Geef de boze geen kans om jouw denken te beïnvloeden.
• Laat het gevoel van teleurstelling niet toe in je hart en denken.
• Blijf woorden van geloof in God en Zijn Woord belijden.
• Schrijf ze op een blaadje en plak het op je spiegel, ijskast of computerscherm.
• Herhaal ze, herhaal ze en blijf ze herhalen!

‘Ik ben met Jezus meer dan overwinnaar!’ ‘Ik kan alles door Jezus die mij kracht geeft!’ ‘Ik ben niet alleen, want als ik door het dal ga, is Jezus altijd bij mij!’ ‘Ik ben degene die God zegt dat ik ben!’ ‘Ik ben een kind van de Vader!’ ‘God is goed en Hij houdt heel veel van mij!’ Enz. Enz. Enz.!

Liefs, Regina

Lees ook: ‘Het goede leven’

Tags:
Next Post

Elke dag is een gift van God!