Bemoedigende Woorden: Ik wens jou een geweldig nieuw jaar!

Terwijl ik mijn man hoor zeggen: ‘2020, het beste jaar ooit’, ga ik daar gelijk in mee. Ik geloof dat niet alleen voor het grote zendingswerk en alle Blessing kerken, maar ook voor mijn gezin en mij persoonlijk!

‘Deze dag heeft de Here gemaakt, het is goed dat wij deze dag jubelen en grote blijdschap ervaren.’ – Psalm 118:24

Ik geloof dat in dit nieuwe jaar elke dag speciaal zal zijn, dat het nieuwe gelegenheden zal geven en ook nieuwe lessen om te leren. Ook zal het nieuwe verantwoordelijkheden met zich meebrengen. En daarom wil ik jou bemoedigen om uit elke dag het maximale te halen.

Het is belangrijk om je aan God vast te houden, je geloof op Hem te bouwen en met heel je hart op Hem te vertrouwen. Maak gebruik van elke gelegenheid om iets voor een ander te doen. Ik bedoel hiermee eigenlijk: betrek God in alles en zoek Hem om in Zijn wil te zijn en te blijven. Ook in het nieuwe jaar dat voor ons ligt!

Vergeet hierbij de fouten uit je verleden. Als het goed is, heb je daarvoor al vergeving gevraagd. Maar als je dat nog niet hebt gedaan, doe dat dan juist nu, met de start van het nieuwe jaar. Stop vooral om je zorgen te maken voor morgen, want de Vader zal Zelf voor jou zorgen.

Ik kan uit ervaring zeggen dat er in het verleden moeilijke tijden zijn geweest, maar dat God altijd heeft voorzien! Laten we samen geloven dat Hij dat ook in dit nieuwe jaar en in de toekomst zal doen!

Tags:
Next Post

Maasbach Radio Music Update