Bemoedigende Woorden: Ik zal jou niet vergeten

‘Ik zal jou niet vergeten. Kijk maar, Ik heb jouw naam in Mijn handpalm gekerfd.’ – Jesaja 49:15

Wat een geweldige wetenschap dat als wij iets verkeerds hebben gedaan, berouw hebben, en God om vergeving vragen, Hij ons alles vergeeft. En dat niet alleen! Nee, Hij houdt zo veel van ons dat Hij ons niet vergeet en zelfs onze naam in Zijn handpalm heeft staan.

Elke dag ben ik God dankbaar voor alles wat Hij voor mij heeft gedaan. En ik weet dat Hij er ook voor mij zal zijn in de toekomst. Dit geldt niet alleen voor mij; het is ook voor jou!

Hij heeft mij vergeven van al mijn zonden!
Hij geneest mij van elke ziekte!
Hij heeft mij het leven teruggegeven!
Hij schenkt mij Zijn goedheid, trouw en
liefdevolle medelijden!
Hij overstelpt mij met zegeningen!
Hij helpt een ieder die verdrukt wordt!
Hij is vol medelijden, vergeving en genade!
Hij heeft geduld en Zijn goedheid en trouw zijn overvloedig!
Zoals een vader met liefde voor zijn kinderen zorgt, zo zorgt de Here voor wie ontzag voor Hem hebben!

Deze maand ben ik 49 jaar geworden. Ik ben zo blij en dankbaar voor alles wat God het afgelopen jaar voor mij heeft gedaan. Hij heeft mijn leven weer een jaar gespaard. En ik mag weer een jaar dichter bij Hem zijn!

Wat jouw uitdagingen vandaag ook zijn, of welke gevoelens je ook hebt; ga elke dag tot Hem in gebed. Dank Hem dat Hij met jou is en voor jou zorgt, nu en in de toekomst! Dank Hem dat jouw naam in Zijn handpalm is geschreven. Hij houdt van jou en zal jou niet en nooit vergeten!

Tags:
Next Post

Dit is mijn wonder: Rachella