Lifestyle - Bemoedigende woorden RM juni

Bemoedigende woorden: Je bent een parel in Gods hand 

‘Als je door diepe wateren moet, zal Ik bij je zijn. Als je rivieren moet oversteken, zul je niet verdrinken! Als je door het vuur loopt, zul je niet worden verbrand, de vlammen zullen je niet verteren.’ – Jesaja 43:2

Elke dag mogen we dankbaar en blij zijn dat God ons nooit verlaat en ons in alle dingen helpt. God zegt in Zijn Woord dat Hij ons gemaakt heeft en dat we niet bang hoeven te zijn. Misschien ben jij, net als ik, ook wel eens nerveus en maak je je zorgen over allerlei dingen.

Het geweldige van Gods Woord en beloften is dat je mag weten en geloven dat Hij altijd bij je is. Al ziet het er heel moeilijk en zelfs onmogelijk voor je uit! Ja, God is machtig, zegt Efeze 3:20.

God houdt heel veel van jou! Hij weet wie jij bent. Hij heeft Zijn Zoon Jezus voor jou gegeven! Jij bent KOSTBAAR in Zijn ogen, en daarom ben jij een PAREL in ZIJN HAND! Lees voor jezelf als bemoediging het hele hoofdstuk van Jesaja 43.

Vertrouw dus altijd op Hem, wees gehoorzaam en opmerkzaam! God zegt in Zijn Woord dat we goed moeten opletten, want Hij gaat nieuwe dingen doen en daarover mogen wij anderen vertellen. En we mogen ook getuigen van de geweldige dingen Hij al voor ons gedaan heeft!

Liefs,
Regina

Tags:
Vorig artikel

Vaders Liefdesbrief

Volgend artikel

Waarom dopen?