Bemoedigende Woorden: Ons fundament

‘Dankzij Hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is.’ – Romeinen 5:2

Terwijl we het nieuwe jaar ingaan, is het altijd goed om onszelf even te onderzoeken of het fundament van ons leven nog altijd opgeruimd, netjes en schoon is. Met de Bijbeltekst hierboven probeer ik jou te bewegen om dit vooral nu te doen.

Het is geweldig om te weten dat Gods genade elke morgen nieuw is. En dat ook voor jou persoonlijk! Het kan zijn dat je, terwijl je aan het bidden bent en jezelf onderzoekt, je ervan bewust wordt dat jouw leven eigenlijk een nieuwe toewijding aan God nodig heeft. Je leven is niet zoals het zijn moet.

Wacht dan niet, maar neem een beslissing en bid: ‘Vader in de hemel, ik dank U voor Jezus Christus, Uw Zoon, waardoor ik volgens Uw Woord de toegang heb gekregen tot Uw genade. Ik wijd mij aan U toe met heel mijn hart! In Jezus’ naam. Amen!’

Het is mijn gebed dat je met een rein en schoon hart Jezus in Zijn volheid zult volgen, en dat je zult ontdekken wat Zijn grote verlangen voor jouw leven is. Laat Jozua en Kaleb een inspiratie zijn. Zij waren niet bang, maar geloofden dat God het hen zou doen gelukken om het land in bezit te nemen dat God voor hen had klaarliggen. Ik wens jou een geweldig 2019 toe, met een overvloed aan zegeningen!

Liefs, Regina

Tags:
Next Post

Wat is Gods wil voor mijn leven?