Lifestyle - Bemoedigende Woorden: Psalm 48

Bemoedigende Woorden: Psalm 48

Na 48 jaar kan ik nog steeds zeggen: De Here is groot en Hem komt alle lof toe! Eigenlijk wil ik hiermee zeggen dat ik steeds meer de grootheid van God inzie. Je gaat in het leven door beproevingen en situaties heen waarin je geloof wordt getest. En als je dan door die tijden heen bent gekomen, zie je in alles steeds meer de grootheid van God.

Psalm 48 is deze maand mijn verjaardag Psalm. Met deze Psalm wil ik jou bemoedigen om elke dag, in alles wat je doet en meemaakt, omhoog te kijken. Kijk omhoog naar de berg Sion, die zo mooi is, doordat hij zo hooggelegen is. Hij is een vreugde voor iedereen die hem ziet, dus ook voor jou!

God is de berg Sion en de Allerhoogste! Leef in Zijn wil met een blij en dankbaar hart, vol vertrouwen op Hem. Want als je zo leeft, ben je op die plaats, in de paleizen van Jeruzalem. Daar zal Hij Zichzelf aan jou bekendmaken en jou beschermen.

48 jaar is zeker nog niet oud. Toch heeft God mij persoonlijk en ons gezin al door vele en grote dingen heen gebracht. Daarom kan ik zeggen: ‘Ik wil, net als Jozua en Kaleb, Hem volgen met heel mijn hart, en leven naar Zijn wil en geboden. Ik ben NEWGEN!

Vaak ontvang ik fijne berichtjes van mensen die altijd mijn column lezen in NIEUW LEVEN en erdoor bemoedigd worden. Dan dank ik altijd God, want ik zoek Hem hiervoor om jou echt te bemoedigen. Zo ontvang ik ook elk jaar veel lieve kaarten en berichtjes voor mijn verjaardag. Hartelijk dank daarvoor. Ik waardeer dit heel erg, want hiermee bemoedig jij mij weer!

Liefs, Regina

Tags: