Bemoedigende Woorden: Verwacht het beste!

‘Wij moeten blijven vasthouden aan wat God ons heeft beloofd, en andere mensen erover vertellen. Omdat God Zich aan Zijn woord houdt, zullen wij krijgen wat wij van Hem verwachten.’ – Hebreeën 10:23

Elke dag dat wij mogen leven, is een kostbare gift van God met ongelooflijk veel mogelijkheden. Verwacht jij dat God goede dingen voor jou heeft? Of leef jij onder een grote wolk van twijfel en onzekerheid?

Psalm 118:24 herinnert ons aan een eenvoudige waarheid:

‘Deze dag heeft de HERE gemaakt, het is goed dat wij deze dag jubelen en grote blijdschap ervaren.’

Elke dag is een gift van God aan ons. Als reactie daarop mogen we God elke dag daarvoor danken. Voor degenen die God liefhebben, begint en eindigt de dag met God en Zijn Zoon. Jezus Christus kwam naar deze wereld om ons leven te geven en overvloed. Mijn hart maakt sprongetjes van geluk als ik denk aan Zijn grote liefde voor mij.

Wij geven dank aan onze Schepper wanneer wij elke dag waarderen en er het beste uithalen. Laten we vandaag dankzeggen voor de gift van het leven en voor Degene die ons het leven heeft gegeven. En laten we Jezus elke dag trouw, volhardend en met een blij hart dienen.

Lees ook: ‘Elke dag is vrijdag!’

Tags:
Next Post

Het verhaal van Solange