Bemoedigende Woorden: Wees blij en dankbaar

‘U leert mij hoe ik leven moet, mijn grootste vreugde is dicht bij U te zijn. Uw liefde is er tot in eeuwigheid.’ – Psalm 16:11

Tijdens een autorit die ik pasgeleden maakte, reed ik langs een vrachtwagen die helemaal bedrukt was met mooie bloemen. Hierdoor werd ik geïnspireerd om dit stukje te schrijven. Kijkend naar deze mooie bloemen, dacht ik gelijk aan de schoonheid van Gods schepping. Met een glimlach op mijn gezicht dankte ik Hem daarvoor.

Juist ook als alles in je leven goed gaat, is het belangrijk om je liefde en dankbaarheid aan God te tonen. Natuurlijk zijn er altijd wel dingen in het leven (groot en/of klein) die anders gaan dan je had gedacht of zou willen. Maar, als je leven in orde is met God en je een intieme relatie met Hem hebt, mag je Zijn goedheid, liefde en kracht altijd ervaren.

Je hebt de zekerheid dat God altijd heel dicht bij je, je zal helpen en voor je zorgt. Dit is de vreugde die je ervaart door dicht bij Hem te leven.

Liefs, Regina

Tags:
Next Post

The Blessing Pact werkt