Lifestyle - Bemoedigende woorden nov

Bemoedigende Woorden

Een bemoediging!

Om jou ook deze maand weer via ons prachtige maand magazine Nieuw Leven te bemoedigen, zit ik achter mijn bureau met pen en papier en staat mijn computer zoals altijd aan op maasbachradio.com met heerlijke uplifting muziek en quotes.

Ik luister naar een korte bemoediging over gebed van de bekende evangelist T.L. Osborn. Het geeft mij een smile op mijn gezicht en ik word blij wanneer ik de volgende woorden krijg om jou te bemoedigen: JEZUS GENEEST, VERGEEFT EN MAAKT LEVEND!

Ik sla mijn Bijbel open en mijn oog valt op Lucas, waarin het leven van Jezus wordt beschreven met als doel om de lezer op te roepen in Hem te geloven als de Christus en de Zoon van God. Lucas is natuurlijk een heel goed boek om meer over Jezus te leren, zodat we weten over Wie we praten wanneer we getuigen naar anderen die Hem nog niet kennen. Maar nu wil ik jou vanuit mijn hart bemoedigen met de woorden van Jezus over het bidden. Jezus zegt hier:

‘Vraag en je zult ontvangen. Zoek en je zult vinden. Klop en de deuren zullen voor je opengaan. Want een ieder die BIDT, ontvangt. Wie ZOEKT, vindt. En voor wie KLOPT, gaat de deur open.’ – Lucas 11:9-10

Ik weet niet in welke situatie jij nu bent of misschien komt, maar onthoud altijd deze tekst. Hij is niet alleen Gods Zoon, maar ook jouw grote Helper in nood! Vertrouw altijd op Hem! De Bijbel leert ons dat Hij voor ons gestorven is en weer opgestaan! Hij leeft en houdt heel veel van jou! Vergeet dat nooit!

Liefs,
Regina

Tags:
Vorig artikel

Dit is mijn wonder: Nally

Volgend artikel

Wij en de reuzen