Lifestyle - Bij Maasbach aan tafel Christy

Bij Maasbach aan tafel: Christy

Christy (27) werkt als radio host bij Maasbach Radio, het online radiostation van de Johan Maasbach Wereldzending. Wij stelden haar een paar vragen.

1. Wat houdt jouw werk als radio host in?
Bij Maasbach Radio doen we er alles aan om jou te bemoedigen. Ik mag hieraan meehelpen door opbouwende muziek te kiezen, inspirerende interviews te houden met gasten over de hele wereld en door opbouwende boodschappen te presenteren van verschillende predikers.

Ik houd je op de hoogte van alles wat er gaande is bij Maasbach Radio via social media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) en stuur je e-mails met opbouwende content.

2. Welk radio-interview heeft de meeste indruk op jou gemaakt?
Er zijn al zo veel geweldige gasten bij Maasbach Radio langs geweest en elk persoon had een prachtig verhaal dat ze openlijk met mij wilden delen. Het is eigenlijk elke keer weer amazing om te horen hoe God iemands leven heeft veranderd.

Wat mij altijd bijblijft, is een interview met een gezellige blonde vrouw, Silvia. Zij vertelde hoe zij Jezus ontmoette na een drugsoverdosis en Hij haar redde. Toen zij dit vertelde, ervoer ik echt de liefde van God in de studio!

3. Welke christelijke artiesten zijn op dit moment trending?
Jordan Feliz, Hillsong, TobyMac, Stars Go Dim… je hoort ze allemaal op Maasbach Radio. Ook maak je kennis met nieuwe christelijke artiesten, zoals: Zach Williams, Riley Clemmons, Carrollton, Bonray en Hannah Kerr.

4. Waarom zouden mensen naar Maasbach Radio moeten luisteren?
Maasbach Radio maakt je blij! Het helpt je door moeilijke momenten, troost je in verdrietige momenten en viert samen met jou de leuke momenten. We’re here for you!

Klik hier en luister naar opbouwende muziek op Maasbach Radio of luister hier naar opbouwende boodschappen!

Tags:
Next Post

Bemoedigende woorden: Israël