Lifestyle - Bij Maasbach aan tafel Gloria

Bij Maasbach aan tafel: Gloria Jackson

Gloria (26) werkt bij The Blessing Family Bookstore, de familieboekwinkel van de Johan Maasbach Wereldzending. Wij stelden haar een paar vragen.

1. Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?
Mijn dag begint met het openen van de winkel. Maasbach Radio gaat aan, het bord gaat naar buiten en de vlaggen hangen we op. Dan nemen we meestal de dag door en bespreken we wat er die dag moet gebeuren. Daarna komen de lieve klanten binnen. We bieden hun koffie, thee en wat lekkers aan. En natuurlijk helpen we hen om datgene te vinden waarnaar ze op zoek zijn voor zichzelf of voor iemand anders.

2. Wat vind je het leukste aan jouw werk?
De mensen die de winkel binnenkomen. Ze zijn vaak op zoek om iemand om hen heen te bemoedigen, te sterken, te troosten of te feliciteren. Ze komen dan bij ons langs om een geweldig cadeau te vinden voor een bepaalde situatie. En wat is er mooier en heeft meer waarde dan een cadeau dat iemand herinnert aan Gods liefde?

3. Welke artikelen uit de Bookstore kan jij op dit moment aanraden?
Het boek ‘Wat je niet ziet’ van Laura Gallier. Ik heb het in 3,5 uur uitgelezen en zo genoten. Het is een fictief verhaal over van jongen die zich afvraagt waarom er zo veel slechte dingen achter elkaar gebeuren op zijn school. Dan ontmoet hij een man, die hem water uit een put laat drinken. De ogen van de jongen gaan open, maar niemand gelooft wat hij ziet. Op onze website kun je gratis de eerste paar hoofdstukken lezen. Dan snap je waarom ik dit boek moest uitlezen!

Het boek ‘Wow, zo ben jij!’ is een 3 maanden dagboek voor tieners. Het gaat over wie zij in Gods ogen zijn. Stralend, geliefd, gewild, gezegend, Gods kind, een vriend, vrij, uniek, talentvol, geest ziel en lichaam, goed genoeg, als Jezus en eeuwig. Ik vind dit boek zo mooi, omdat het laat zien wie jij bent volgens het Woord van God. En dat is het enige wat belangrijk is!

4. Waarom moeten mensen een bezoek brengen aan The Blessing Family Bookstore?
We hebben zo’n mooie winkel, one of a kind! Met geweldige Bijbels, boeken, muziek, journals en home decoration. Ook is het altijd gezellig! Je krijgt een lekker kopje koffie/ thee en een koekje aangeboden en we staan altijd klaar om jou te helpen.

5. Wil je verder nog iets zeggen?
God is zo goed! Zoveel mensen worden dagelijks aangeraakt door God, die door de Johan Maasbach Wereldzending heen werkt. Via de televisie-uitzendingen op Family7, Maasbach Radio, de diensten en de Bookstore. Ik word vaak door mensen gebeld die een bestelling willen doen en dan doorgeven dat de tv-uitzending hen heeft geraakt.


Of mensen die in de winkel tot rust komen door de muziek op Maasbach Radio en het juiste boek vinden dat hen opbouwt. Vaak komen ze om een cadeau te kopen voor een collega die God nog niet kent, maar Hem nodig heeft om een verandering te brengen in hun leven. En dan is het zo mooi hoe God het juiste cadeau geeft, wat perfect is voor diegene.

Kom een keer langs of bezoek hier onze website! We wachten op jou!

Tags: