Lifestyle - Bij Maasbach aan tafel Robel Kaleiti

Bij Maasbach aan tafel: Robel Kaleiti

Robel (38) en Yvette (36) zijn begin dit jaar de trotse ouders geworden van een zoontje, Nathanael Elijah. We vroegen Robel hoe hij het vaderschap ziet.

1. Hoe bevalt het vaderschap? Is het wat je ervan verwacht had?
Het is een geweldig wonder om een kind te krijgen. Nathanael is echt een zegen voor ons. Ik ben dankbaar dat ik een vader mag zijn en dat God mij dit heeft toevertrouwd. Ik wist niet wat ik van het vaderschap moest verwachten, en heb het gewoon op mij af laten komen. Nu weet ik niet beter.

2. Wat maakt iemand volgens jou tot een goede vader?
In mijn ogen ben ik een goede vader als ik mijn zoon onvoorwaardelijk lief heb en hem een geestelijke erfenis kan nalaten.

3. Wat is het belangrijkste wat jullie Nathanael willen bijbrengen?
De principes van het Woord van God. Dat hij zelf een persoonlijke relatie mag hebben met God.

Tags: