Lifestyle - The Blessing pact: Emmy

Blessing Pact: Emmy van der Heijden

Emmy bezoekt The Blessing Den Haag en werkt fulltime bij de Johan Maasbach Wereldzending. Dit is haar Blessing Pact.

Hoe ervaar jij Gods voorziening in jouw leven?
God voorziet in alles wat ik nodig heb. Soms geeft Hij mij zelfs dingen waarom ik niet eens heb gevraagd. Ik merk in alles dat God mij zegent. Hij zorgt voor mij en ik heb veel meer dan ik nodig heb.

Was het voor jou een stap in het geloof om mee te doen met The Blessing Pact? En heb je ooit spijt gehad van je beslissing?
Het was zeker een stap in het geloof. Naarmate ik meer begon te geven, werd het steeds meer een geloofsstap. Ik heb nooit spijt gehad van mijn ­beslissing. Er zijn momenten dat ik niet veel te besteden heb, maar dan weet ik: velen worden bereikt met het evangelie.

Wat is jouw motivatie om te geven?
Er ­worden zielen mee gered. En je weet niet hoeveel impact één ziel heeft. Wat je geeft, wordt vermenigvuldigd en werkt door. Het geld wordt veel beter besteed dan als ik het zelf zou uitgeven. God zegent mij niet alleen met materiële dingen, maar ook geestelijk. Je leert op God te vertrouwen en zo groeit je relatie met Hem. Daarnaast heb ik liever dat God voor mij zorgt, dan dat ik voor ­mezelf zorg.

The Blessing Pact ziet God als de Bron van onze voorziening. Ook is The Blessing Pact een manier van leven. Hoe ervaar je dit in je dagelijks leven?
God is Degene die voor mij zorgt. Steeds vindt God een ander middel om mij te zegenen, maar alles komt uiteindelijk van Hem. Dus als ik iets van iemand krijg, dank ik altijd God. Ik leef in afhankelijkheid van Hem. Het is een manier van leven, doordat ik alles van Hem verwacht, en niet van mensen of instanties.

Wat zou je de lezers nog willen meegeven?
Maak gewoon een begin met geven. Begin bijvoorbeeld met 10 euro per maand. En ga steeds een stapje verder in het geven. Leer God te vertrouwen, en je zult zelf zien dat Hij je zegent en zal voorzien in al je noden.

Wil jij ook Gods voorziening ervaren? Klik hier en stap vandaag nog in jouw Blessing Pact met God!

Tags:
Next Post

Geloofslessen van de Oude Leermeesters – A.B. Simpson