Mission - BRAZILIE: Curitiba

BRAZILIE: Curitiba

Brazilië is een land in Zuid-Amerika, grenzend aan Frans-Guyana, Suriname, Venezuela, Colombia, Peru, Bolivia, Paraguay, Argentinië, Uruguay en de Atlantische Oceaan. Brasilia is de hoofdstad, en São Paulo is de grootste stad van het land. Brazilië is met zijn 8,5 miljoen vierkante kilometer het grootste land van Zuid-Amerika. Het beslaat bijna de helft van dit continent. Het is bovendien het vijfde grootste land ter wereld, met meer dan 208 miljoen inwoners.

Jaren geleden zond God John T.L. Maasbach naar het grootste land in Zuid-Amerika om daar het evangelie van Jezus Christus te brengen en het geweldige kinderproject OASIS op te starten. Inmiddels zijn er jaren voorbijgegaan. Het zendingswerk van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending in Brazilië is, onder leiding van onze coördinator, Jeremias Souza, gegroeid en verspreid.

Met als resultaat dat we onlangs de feestelijke opening hadden van ons hoofdkantoor in Zuid-Amerika en The Blessing kerk in de prachtige plaats Curitiba, dat tussen de hoofdstad, São Paulo en Rio de Janeiro ligt. Er waren vele genodigden op het geweldige feest, met als hoogtepunt de officiële opening en het speciale inwijdingsgebed door David Maasbach.

Wij bidden dat het licht van het evangelie zich vanaf deze plaats over heel Zuid-Amerika mag verspreiden. En dat alles wat daar gedaan wordt, gezegend zal zijn!

OASIS
Met jouw hulp kunnen we kinderlevens redden! Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en iets betekenen voor de toekomst van Braziliaanse kinderen? Dat kan!

Kinderen zijn machteloos, maar jij niet! Kom daarom in actie en ga naar www.maasbach.nl/oasis. Word een vaste donateur of stort jouw donatie op ING NL25 INGB 0000 0044 20. Ten name van: Stichting Johan Maasbach Wereldzending, onder vermelding van: OASIS.

Tags:
Next Post

NEWGEN: Behind the vision PART 1