BRAZILIË: Oasis

Als er iets ons hart raakt en onze ziel treft, dan zijn het wel de kinderen in deze wereld die lijden en vrijwel niets bezitten. Velen van hen leven op straat en hebben geen warm huis, zelfs geen kamer of bed.

In 2010 zijn wij het kinderproject OASIS gestart in Brazilië, waar kansarme kinderen overdag worden opgevangen. Veel van hen wonen in sloppenwijken, zodat de dagelijkse maaltijd vaak al een probleem vormt, laat staan kleding, speelgoed, scholing, enz.

Zij komen uit gebroken gezinnen of zijn al op jonge leeftijd misbruikt. Zij kennen geen liefde. De activiteiten die OASIS biedt, zijn educatief, recreatief en sportief. Zoals: muziekles, Engelse les, kookworkshop en handvaardigheid. Met OASIS creëren we kansen voor kinderen, die bijdragen aan een goede ontwikkeling in hun leven.

Beste lezers,

De Stichting Johan Maasbach Wereldzending doet wereldwijd ook sociaal werk. Oasis Charity Association zet zich in om straatkinderen een hoopvolle toekomst te geven. In 2010 zijn wij het project OASIS gestart in Brazilië, waar kansarme kinderen overdag worden opgevangen. Veel mensen wonen in sloppenwijken, zijn werkloos of verdienen erg weinig. Vaak vormt de dagelijkse maaltijd al een probleem, laat staan kleding, speelgoed, scholing, enz.

Als moeder raakt het mij heel diep dat er wereldwijd veel kinderen uit gebroken gezinnen komen. Zij hebben geen vader die iets voor hen meebrengt, of die hen ergens mee naartoe neemt om plezier te hebben. Geen moeder om hun een nachtkus te geven of een verhaaltje te vertellen. Velen zijn al op jonge leeftijd misbruikt. Zij kennen geen liefde.

OASIS doet op dit gebied geweldig werk!

Het is één ding om wel eens op de televisie geconfronteerd te worden met beelden van kinderen die niets bezitten. Maar het is iets anders om in deze landen geweest te zijn en de realiteit met eigen ogen te hebben gezien. Het laat je dan niet meer los, vooral als christen! Wanneer je met zulke dingen geconfronteerd wordt, dan beweegt dat je hart. Vooral als je zelf een vader of moeder bent.

Wil jij meehelpen en voor kinderen kansen creëren die bijdragen aan een goede ontwikkeling in hun leven? Meld je dan vandaag nog aan en neem deel aan het kinderproject OASIS met een maandelijkse bijdrage van € 10, € 20 of meer.

Je zult er geen spijt van hebben. Het is jouw beste investering ooit!

Met vriendelijke groeten,

Regina Maasbach
Ambassadeur OASIS

JA, ik meld mij aan en geef daarmee straatkinderen toekomst!

€ 10 , € 20 of meer per maand
PARTNERSCHAP

Meld je nu hier aan via. En ontvang GRATIS het boekje:
Een gebed voor iedere dag

Je kan ons ook bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 070-3635929, of e-mailen: info@maasbach.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Tags:
Next Post

Het verhaal van Wendy