nieuw gemaakt | Dit is mijn wonder Ceona

Dit is mijn wonder: Ceona Best

Ceona raakte door moeilijke gezinssituaties depressief, maar God maakte van haar een nieuw persoon. Dit is haar wonder.

‘Van kleins af aan ging ik mee naar de kerk. De Bijbelverhalen die ik hoorde, zag ik als mooie geschiedenis, maar niet als relevant voor vandaag. Op mijn dertiende raakte ik door moeilijke gezinssituaties depressief.

Dit zorgde ervoor dat ik kracht zocht in verkeerde dingen. Ik begon rock- en punkmuziek te luisteren en besloot alleen maar donkere kleren te dragen. De buitenkant reflecteerde hoe ik me vanbinnen voelde. Hierdoor werd ik alleen maar depressiever, wat ook een negatief effect had op mijn omgeving.

Op een zondagmorgen was ik in The Blessing Utrecht, waar ik elke week kwam. Ik keek om mij heen en dacht: wat doen deze mensen hier eigenlijk? Op dat moment sprak God tot mijn hart en zei: ‘Deze mensen zijn als Mijn volk en Ik leid ze.’ Deze woorden raakten mijn hart en maakten mij blij.

God leerde mij dat Hij Dezelfde God is van de Bijbel, en dat Hij relevant is voor vandaag. Ik kreeg een verlangen om ook onderdeel te zijn van Zijn volk. Toen ik veertien jaar was, heb ik mijn hart en leven compleet aan Jezus gegeven. Sindsdien ben ik een nieuwe schepping. Alle oude verlangens en verkeerde motieven waren verdwenen en ik werd echt een nieuw persoon.

Ik ben dankbaar dat het zo is gegaan in mijn leven, want anders had ik God misschien nooit leren kennen. Hij heeft mij gered en nieuw gemaakt.’

Bekijk theblessing.nl voor een kerk bij jou in de buurt!

Lees ook: ‘Ik maak alles nieuw’

Tags:
Next Post

Andrew Murray – Geloofslessen van de Oude Leermeesters