Dit is mijn wonder: Christy van Dalen

Christy (26) had maandenlang elke dag vreselijke hoofdpijn, maar God genas haar. Dit is haar wonder.

‘Maandenlang had ik last van vreselijke hoofdpijnen. Elke ochtend stond ik op met de hoofdpijn en ik ging ermee naar bed. Ik besefte niet dat ik steeds meer pijnstillers hiervoor ging slikken, totdat ik elke dag meerdere pijnstillers slikte. Dit duurde ongeveer een jaar. Het werd zo erg dat ik niet meer zonder kon en ik moest altijd pijnstillers bij me hebben. Ik wilde hier vanaf, maar ik wist niet hoe ik ooit zou opstaan zonder hoofdpijn en hoe ik ooit van de pijnstillers af kon komen. Totdat we vier dagen van speciaal gebed hadden in The Blessing Church in Amsterdam. Elke dag bad ik voor de hoofdpijn en vroeg ik God om mij ervan te genezen, en dat ik ook geen pijnstillers meer nodig zou hebben. Elke morgen stond ik op met vreselijke hoofdpijn, maar in de avond na de dienst was de hoofdpijn weg. De volgende dag begon het gewoon weer opnieuw. De nacht na de vierde dag maakte God mij wakker en kreeg ik zo’n geweldig gevoel. De volgende dag wist ik: ik was genezen. Ik werd wakker zonder hoofdpijn en ik had geen pijnstillers meer nodig. God heeft mij bevrijd van elke hoofdpijn. Op Hem vertrouw ik; geen pijnstillers meer.’

Tags:
Next Post

Bij Maasbach aan tafel: Fred de Bruijn