Inspiratie - Christy's Kerst

Christy’s Kerst

Christy (27) werkt als radio host bij Maasbach Radio, het online radiostation van de Johan Maasbach Wereldzending. Wij vroegen haar welk aspect van het kerstverhaal haar inspireert en of ze een mooi kerstwonder heeft meegemaakt.

‘Ik heb zo veel bewondering voor Maria, de moeder van Jezus. Haar hele leven stond op z’n kop, echt waar! De situatie waarin zij belandde, was op zijn zachtst gezegd ‘overwhelming’. Ineens was zij zwanger (door de Heilige Geest) en haar huwelijksplannen kwamen in gevaar. Ze had de touwtjes zelf niet meer in handen, maar God had ingegrepen in haar leven.

Voor mij klonk zoiets best beangstigend, maar God heeft mij een grote les geleerd.
In Jesaja 55:8 zegt God:

‘Mijn gedachten zijn niet jouw gedachten, en jouw wegen zijn niet Mijn wegen, zegt de HERE. Want zoals de hemel hoger is dan de aarde, zo zijn Mijn wegen hoger dan jouw wegen en Mijn gedachten dan jouw gedachten.’

Als ik op mijzelf vertrouw, kom ik echt helemaal nergens. Maar als ik op mijn God vertrouw, dan komen er dingen tot stand. GOEDE dingen, want God weet precies wat Hij doet. Ik ben mijn God zo dankbaar; Hij heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Een aantal jaar geleden ging onze familie door een moeilijke periode. Net voor de kerst deed God een wonder, waardoor we een heerlijk kerstfeest met elkaar hebben gevierd. En wat Hij voor mij doet, doet Hij ook voor jou!

Tags:
Vorig artikel

Gingerbread koekjes

Volgend artikel

Wallpaper: Jezus de Vredevorst