Mission - CONGO kinshasa

CONGO: Kinshasa

Jezus zegt: ‘Zolang het dag is, moeten wij doen wat God ons opdraagt.’ – Johannes 9:4

De grote opdracht
Daarom is de grote opdracht van Jezus Christus ook vandaag nog altijd:

‘Trek de wereld in en vertel aan de hele schepping het goede nieuws over Mij’ – Marcus 16:15

Dit is niet de taak van een paar mensen, maar van IEDEREEN die God liefheeft. Natuurlijk kan niet iedereen naar het zendingsveld gaan. Laat ons daarom in jouw plaats gaan.

Blijf hoe dan ook en in ieder geval achter ons staan met jouw gebeden en financiële steun. Dan vervullen wij allemaal samen Zijn grote opdracht en doen wij de wil van God. Hierdoor kunnen we ook samen blij zijn over de grote oogst van zielen waarvoor Jezus Christus Zijn leven gaf.

Ja, laten we hard werken om deze wereld te bereiken met het goede nieuws dat God hen liefheeft! De tijd is kort, de oogst is groot en de arbeiders zijn er weinig. Het is belangrijk dat wij zo snel mogelijk iets van jouw horen, want ‘als de nacht komt, kan niemand meer iets doen’ (Johannes 9:4).

Help ons vandaag nog met jouw zendingsgift!
De Stichting Johan Maasbach Wereldzending heeft de ANBI-status. Dat wil zeggen dat jouw giften aftrekbaar zijn van de belasting. Eind januari ontvang je een keurig overzicht van al jouw giften.

Je kunt jouw zendingsgift overmaken op: ING Bank: NL25 0000 0044 20
Ten name van: Stichting Johan Maasbach Wereldzending. Onder vermelding van: Zendingsgift Okt 2018. Mocht jij jouw zendingsgift al hebben gegeven, dan natuurlijk heel erg bedankt!

Tags: