De Vader houdt van jou!

De Vader houdt van jou!

‘Maak je nergens zorgen over, maar bid voor alles en vraag God wat je nodig hebt, dankbaar voor alles wat Hij doet.’ – Filippenzen 4:6

Zorgen kunnen zomaar op je vallen! Het kan een gewone werk-school-thuis dag zijn, wanneer er als een donderslag bij heldere hemel iets gebeurt. Of je denkt aan iets waarover je je plotseling zorgen maakt. In je hoofd komen alle scenario’s voorbij hoe je het denkt op te lossen. Angst en vrees gaan vaak hand in hand met je zorgen maken. Alles bij elkaar ontneemt het je de blijdschap, vreugde, vrede en rust in het leven. En als je niet voorzichtig bent, raak je in een depressie. Wat is hierop het antwoord?

Het antwoord is om meteen met al je zorgen en lasten in gebed naar je hemelse Vader te gaan. Vraag Hem je te helpen en tot je te spreken wat je moet doen of misschien niet moet doen. Vertrouw op Zijn kracht en wijsheid. Geloof dat Hij altijd het goede met jou voorheeft.

Onze tekst zegt duidelijk dat je je geen zorgen hoeft te maken, want je Vader zal je in alle dingen helpen. Wanneer jij je op dit moment over iets zorgen maakt, weet dan dat jouw Vader achter de schermen bezig is met de oplossing. En wanneer angst en vrees op jou is gevallen, schut het dan vandaag van je af. Begin je Vader te danken dat Hij bij je is, je helpt en voor je zorgt. Dan zal Hij doen wat Hij beloofd heeft. Want je hemelse Vader houdt heel veel van jou!

Lees ook: ‘Angst en vrees: Hoe kom ik er vanaf?’

Tags:
Next Post

Gods liefde voor jou en mij!