Inspiratie - Betty Baxter

De wonderlijke genezing van Betty Baxter

Het wonderlijke verhaal dat je op The Message Station kunt beluisteren, is echt gebeurd. Het speelt zich af in Fairmont, Minnesota (USA). Het Amerikaanse meisje Betty – toen 15 jaar oud – was zó kromgegroeid en voorovergebogen dat ze staande niet groter was dan een kind van 4. Ze had van God de belofte gekregen dat Hij haar op zondagmiddag 24 augustus 1941 om 15.00 uur zou genezen. En God vervulde deze belofte tot op de seconde! Betty ontmoette Jezus in haar slaapkamer. Hij sprak met haar en raakte haar lichaam aan.

Betty: ‘In 10 seconden had Jezus mij genezen en maakte mij helemaal gezond. Hij deed voor mij in enkele ogenblikken wat de dokters niet konden doen.’ Sinds haar genezing heeft Betty de hele wereld rondgereisd om over haar wonder te vertellen. Ontelbare mensen zijn door haar verhaal tot het geloof in Jezus gekomen.

Haar genezing is nog steeds een van de geweldigste wonderen en tekenen van Gods kracht in de 20e eeuw. Haar verbazingwekkende verhaal bewijst dat Jezus vandaag Dezelfde is en dat Hij nog steeds geneest. Je zult niet kunnen stoppen met luisteren, totdat je haar hele getuigenis hebt gehoord.

Klik snel hier en kies bij SPREKER voor Betty Baxter. Of scan en luister!

  

Tags: