Devotionals-door-en-voor-vrouwen

Devotionals door en voor vrouwen: Alles op zijn tijd!

‘Voor alles wat Hij heeft gemaakt, bestaat een geschikt moment. Ook al heeft God het besef van de eeuwigheid in het hart van de mens geplant, toch kan de mens al Gods werk, vanaf het eerste begin tot het absolute einde, niet overzien.’ — Prediker 3:11

Ik vind het zo mooi om in dit hoofdstuk te lezen dat er voor alles een bepaalde tijd bestaat. Er zijn verschillende tijden waar een mens in het leven doorheen gaat. Misschien ga je nu wel door zo’n bepaalde fase in jouw leven. Wees dan niet ontmoedigd, bang of bevreesd, want God weet wie je bent en houdt rekening met alle dingen.

God heeft ons een vrije wil gegeven. Dat maakt dat we goed moeten nadenken voordat we dingen zeggen en doen die geestelijke gevolgen kunnen hebben voor ons leven, huwelijk en gezin. Daarom wil ik je hierbij bemoedigen om direct naar de Here te gaan met alles wat je bezighoudt.

Zoek Hem in je gebed en in Zijn Woord. Weet dat God ernaar verlangt om jou en mij te leiden, te bemoedigen en richting te geven. Op die manier wil Hij door ons leven werken en tot Zijn doel komen.

Liefs, Regina

Tags:
Vorig artikel

Jezus ziet jou!

Volgend artikel

Getuigen van Jezus: Jeanette Li