Devotionals-door-en-voor-vrouwen

Devotionals door en voor vrouwen: Blijvend gelukkig en blij!

‘In het Koninkrijk van God gaat het niet om eten en drinken. Het gaat om de rechtvaardigheid, de vrede en de blijdschap van de Heilige Geest.’ – Romeinen 14:17

Om lichamelijk gezond te zijn, is het belangrijk om elke dag goed en gezond te eten en te drinken. Natuurlijk mag je bij bijzondere gelegenheden voor jezelf en je gasten een speciale tafel met heerlijk eten voorbereiden en daarvan met volle teugen genieten.

Maar daarbij is het wel belangrijk om altijd te beseffen dat die overvloed aan eten en drinken niet het geluk geeft dat jou blijvend gelukkig maakt. Vaak zijn deze dingen slechts een moment in het leven van de mens. Wat jou blijvend gelukkig maakt, is dat je in de wil van God leeft en dat je de vrede en blijdschap van de Heilige Geest elke dag in je hart ervaart.

Lees elke dag je Bijbel en ontdek hoe je in de wil van God kan leven, zodat je een licht kan zijn voor de mensen om je heen. Wanneer je niet leeft in de wil van God, kan het je een schuldgevoel geven, waardoor je niet blij en gelukkig bent. Maar dit betekent niet dat je de rest van je leven met dit gevoel hoeft rond te lopen. Want Jezus wil jou vandaag bevrijden van al jouw schuldgevoelens.

Jezus wil al jouw zonden en fouten vergeven. Bekeer je vandaag en maak het in orde met God. Bid elke dag voor de kracht van de Heilige Geest. Dan zal je Gods blijdschap, vrede en rust in je leven ervaren!

Liefs, Regina

Tags: