Devotionals-door-en-voor-vrouwen

Devotionals door en voor vrouwen: Jouw speciale outfit!

‘Bekleed je met de hele wapenrusting van God.’ – Efeziërs 6:11

Heb je je ook wel eens vergist in de outfit die je aantrok? Dat je in je spijkerbroek op een feestje kwam en iedereen keurig in pak en jurk gestoken was. Dat je dacht dat je wel met je slippers dat ‘wandelingetje’ kon maken, maar al snel besefte dat je je sportschoenen aan had moeten doen.

Pasgeleden op een zaterdag keek ik thuis uit het raam naar een stralend zonnetje tegen een strakke blauwe lucht. Thuis stond de verwarming aan. Ik had het lekker warm! We zouden bladen Nieuw Leven uitdelen in Waddinxveen, vlak bij Gouda. Ik besloot dat ik mijn winterjas niet nodig had. Mijn muts en handschoenen liet ik ook thuis. In plaats van mijn warme ‘evangelisatie-laarsjes’ trok ik gympen aan.

De paar seconden dat ik buiten naar de auto liep, waren net niet lang genoeg om te beseffen dat ik een fout had gemaakt… Maar nadat ik uit de auto was gestapt, merkte ik het direct… Oei, het was erg koud! Ik kon niet meer naar huis om mijn winterjas aan te trekken. Mijn handen werden al snel ijskoud. En ik voelde een fikse hoofdpijn opkomen door de kou op mijn oren. Nou, ik had wel spijt dat ik mij niet warmer had aangekleed!

Toen dit gebeurde, herinnerde God mij aan de ‘wapenrusting’ die Hij jou en mij gegeven heeft. Een speciale ‘outfit’, compleet met schoenen, helm, schild en zwaard! Met deze speciale outfit blijven we staande en beschermd in de strijd tegen de duivel met zijn gemene streken.

Is God niet goed? Hij weet precies wat we nodig hebben! Deze speciale uitrusting maakt je sterk in elke situatie! Vergeet je niet om elke dag jouw persoonlijke, speciale outfit aan te trekken?

Veel liefs, Daniëlle

Tags:
Vorig artikel

Esther DEEL 2

Volgend artikel

Esther DEEL 1