Dit is mijn wonder: Adilson

Adilson dos Santos (28) kwam in tijdnood bij het schrijven van zijn afstudeerscriptie. Hij dacht eraan om op te geven, maar God hielp hem om zijn diploma te behalen. Dit is zijn wonder.

‘Ik heb zelf ervaren dat God wonderen kan doen in situaties die onmogelijk lijken. Zo’n 5 jaar geleden ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor in Communicatie. Maar dit ging niet zonder slag of stoot. Na 4 jaar de opleiding Communicatie te hebben gevolgd, was het tijd om mijn afstudeerscriptie te schrijven.

Dit is als student je laatste en belangrijkste opdracht om te bewijzen dat je de kennis die je in de voorgaande jaren hebt opgedaan, ook daadwerkelijk kunt toepassen in de echte wereld. Wanneer je hiervoor geen voldoende haalt, krijg je geen diploma. Voor het schrijven van je scriptie krijg je een half jaar de tijd, omdat je deze tijd ook echt nodig hebt.

Om een lang verhaal kort te maken: door omstandigheden kwam ik in hele erge tijdnood te zitten. Enkele dagen voor de uiterlijke inleverdatum had ik nog maar weinig op papier staan. Ik dacht eraan om op te geven en het volgende jaar mijn scriptie te herkansen.

Toen herinnerde ik mij dat ik een God dien die wonderen kan doen in elke situatie. Ik besloot ervoor te bidden en ben toen begonnen met schrijven. Het was niet makkelijk en ik moest ook een aantal dagen doorgaan met weinig slaap. Maar het is uiteindelijk wel gelukt! Ik haalde een voldoende voor mijn scriptie en verdediging en behaalde zo mijn diploma. Ik ben God dankbaar dat Hij mij heeft geholpen.’

Lees ook: ‘Geloof & bewijzen’

Tags:
Next Post

God houdt van jou!