Inspiratie - Dit is mijn wonder Anthony

Dit is mijn wonder: Anthony Scholtsbergh

Anthony (26) wilde vroeger niets van het geloof en de Bijbel weten. Totdat God op een jeugdavond tot hem sprak. Dit is zijn wonder.

‘Als tiener was ik heel koppig en eigenwijs. Ik deed alles wat ik zelf wilde. Ik luisterde nooit naar mensen, en leefde in mijn eigen wereldje. Ook wilde ik niets weten over het geloof en de Bijbel. Ik wilde vrij zijn en mijn eigen gang gaan. Het ging steeds slechter met mij.

Op een gegeven moment ging mijn moeder ineens naar de kerk en had zich bekeerd tot God. Dat vond ik maar niks. Zij vertelde dit ook aan mij, maar ik wilde er niet naar luisteren. Voor mij voelde het alsof ik ineens moest leven met strenge regels. Gek genoeg merkte ik dat het beter met mij ging en mijn leven rustiger werd. Maar ik had zelf nog geen keuze gemaakt voor het geloof.

Toen ik 22 jaar was, werd ik uitgenodigd voor een jeugdavond. Die avond sprak God tot mij. Ik voelde mij wel thuis in de kerk, maar tegelijkertijd ook ongemakkelijk. Toch wist ik dat God tot mij had gesproken en mij had aangeraakt. Ik voelde mij enorm goed en ik wist ook gelijk dat dit het beste was voor mijn leven.


Ik besloot Jezus aan te nemen als mijn persoonlijke Redder. Ik was ook een christen geworden. En dit is de beste keuze van mijn leven! God heeft mij laten zien dat Zijn weg het beste is voor mijn leven. Hij geeft mij altijd raad. Ik heb geleerd dat ik mijn ogen op Hem gericht moet houden, ook in tegenslagen.’

Tags:
Vorig artikel

OASIS: Kinderproject

Volgend artikel

Overwin Amalek!