Inspiratie - Dit is mijn wonder Gabriella

Dit is mijn wonder: Gabriëlla

Gabriëlla van Doorn (22) ging door een moeilijke tijd heen, waardoor ze ver van God leefde. Totdat ze besloot om weer de Bijbel te lezen en te bidden. Dit is haar wonder.

‘Een aantal jaar geleden waren de omstandigheden in mijn leven erg moeilijk. Er gebeurde iets wat een grote impact op mijn leven had. Ik raakte hierdoor enorm ontmoedigd en teleurgesteld. Dit had ook effect op mijn schoolprestaties, waardoor ik in een negatieve spiraal terechtkwam van demotivatie.

Ik verloor al mijn hoop en vertrouwen in God, waardoor mijn relatie met Hem op een laag pitje kwam. Het voelde alsof God mij aan mijn lot overliet, wat maakte dat ik Hem steeds minder betrok in mijn leven, keuzes en mijn tijdsindeling.

Met de dag werden de omstandigheden zwaarder. Ik wist dat het juist in de moeilijke tijd belangrijk is om dicht bij God te leven en Hem te zoeken. Maar ik deed het tegenovergestelde. Bidden en het lezen van de Bijbel deed ik veel minder dan vroeger. Op een gegeven moment leefde ik ver van God. Alles ging minder goed in mijn leven.

Toen ik dit besefte, besloot ik om met iemand in de kerk hierover te praten. Ik werd bemoedigd om God opnieuw te zoeken. Ik ging weer bidden en de Bijbel lezen. Ook liet ik voor mij bidden. Er kwam weer herstel in mijn relatie met God. Dit was niet altijd makkelijk, maar ik stopte niet totdat ik weer een stabiele relatie met God had.

Ik wil jou bemoedigen om in elke situatie dicht bij God te leven, in goede en in slechte tijden. We moeten blijven bidden en altijd God danken.’

Tags: