Inspiratie - Dit is mijn wonder: Jedd

Dit is mijn wonder: Jedd

Jedd (16) had 12 jaar lang last van eczeem en astma, wat zorgde voor slapeloze nachten. Dit is zijn wonder.

‘Sinds mijn geboorte had ik last van eczeem en astma. Dit zorgde soms voor een moeilijk leven. Vaak had ik slapeloze nachten, omdat mijn lichaam helemaal onder de wonden zat door de enorme jeuk. Die wonden deden vaak ook veel pijn. Samen met mijn ouders bad ik elke dag en nacht voor genezing.

In mei 2017, vlak voor de 12 Pinkstervuurdagen, hadden mijn lasten een hoogtepunt bereikt. Ik wist dat er een verandering moest komen in mijn situatie. En ik voelde dat de 12 dagen het moment van genezing zou zijn, na 12 jaar last te hebben gehad van eczeem en astma.

Hoewel ik tijdens de Pinkstervuurdagen overdag gewoon naar school moest, hield dat mij niet tegen om elke avond de opwekkingsdienst in Den Haag te bezoeken. Het wonder gebeurde niet in één keer, maar geleidelijk. Elke dag merkte ik dat een deel van mijn lichaam schoongemaakt werd van mijn wonden.

Halverwege de 12 dagen vroeg mijn voorganger, die op de hoogte was van mijn situatie, hoe het met mij ging. Ik antwoordde: ‘Het is nog niet helemaal schoon, maar het komt goed.’ Aan het einde van de Pinkstervuurdagen was elke eczeem verdwenen! Op de laatste dag liet ik mijn voorganger mijn arm zien. Deze was helemaal schoon en er was geen wond meer te zien.

Sindsdien heb ik nooit meer last gehad van eczeem en astma. Ook hoefde ik daarna nooit meer daarvoor naar de longarts en de dermatoloog. Ik ben God dankbaar dat hij mij genezen heeft.’

Tags:
Next Post

NEWGEN MESSAGE Maynard Afriyie