Inspiratie - Dit is mijn wonder Kialanda

Dit is mijn wonder: Kialanda Noël

Kialanda (50) viel met haar fiets en kwam vlak voor een naderende tram terecht. Maar God beschermde haar. Dit is haar wonder.

“Op een maandag fietste ik langs het station. Ik wilde van mijn fiets afstappen om de naderende tram voorbij te laten gaan. Terwijl ik dit deed, kwam er een fietser met hoge snelheid mijn kant op.

Hij botste tegen mij op, waardoor ik op de grond viel. Ik kwam met mijn hoofd op het tramspoor terecht. Op dat moment zei ik: “God dank”, niet wetende dat de tram mijn kant op reed. Iedereen om mij heen begon te schreeuwen.

De trambestuurder remde uit alle macht om mij niet te raken. Het scheelde maar een haar of ik was onder de tram terechtgekomen. Maar mijn God is goed! Hij heeft mij laten leven.

Ik begon te trillen en huilen van emotie. De jongen die tegen mij was opgebotst, bood zijn excuses aan. Ik heb het hem vergeven. Toen mijn man mij kwam ophalen, zag hij hoe verdrietig ik was.

Hij zei: “Kom, laten wij bidden.” Maar ik voelde er niets voor om te gaan bidden. Ik had veel pijn en ik had God al dank gezegd. Maar mijn man herinnerde mij aan de boodschap van David Maasbach, die we die zondag gehoord hadden.

Wij moeten ons niet laten afleiden door pijn of problemen, waardoor we op een lager niveau terechtkomen. Ik begon te lachen en samen hebben we God gedankt. Ik dank Hem voor Zijn beschermende hand over mijn leven!”

Tags: