Dit-is-mijn-wonder-Leticia-en-Bruno

Dit is mijn wonder: Letícia & Bruno

Bruno (28) en Letícia (26) komen in onze Blessing kerk in Curitiba in Brazilië. Letícia had last van depressie en angst. God veranderde hun hele leven en bracht herstel in hun huwelijk. Dit is hun wonder.

Letícia: ‘Wonden uit onze kinderjaren zorgden voor problemen in ons huwelijk. Op een dag kon ik de pijn niet meer verdragen en was vastbesloten te scheiden. Ik dacht dat één pijn minder al mijn problemen zou oplossen. Het was een heel moeilijke tijd voor Bruno en onze dochter Valentina.

Maar Bruno accepteerde de scheiding niet en vocht voor ons huwelijk, terwijl hij vasthield aan God. In diezelfde periode stopte ik met naar de kerk gaan. Ik zonderde mij af van de wereld, en kwam in een depressie terecht, waarbij ik angst ontwikkelde.

Na acht maanden kon ik weer bidden. Dit was voor mij een overwinning, omdat ik in een strijd zat. Diezelfde nacht sprak God tot mij over de reden van mijn pijn. Hij zei dat ik niet moest scheiden. Ik besloot God te gehoorzamen. Maanden later had ik nog een bijzondere ervaring. God genas mij van mijn depressie en angst. Ik kreeg antwoorden op mijn gebeden.

Vandaag, drie jaar later, hebben we een herstelde, gezonde relatie waarin Jezus regeert. Elke dag groeien we geestelijk. Vandaag zetten we ons allebei in voor het werk van God, met liefde om Hem alleen te dienen. Er is grote dankbaarheid in ons hart. We dienen een levende God, die geneest en bevrijdt. Hij transformeert en herstelt gebroken levens.

Bruno: ‘Tijdens onze huwelijkscrisis had ik mijn eerste ervaringen met Jezus. Ik ontdekte Zijn liefde voor mij. Vroeger kende ik Jezus alleen van horen zeggen, maar vandaag mag ik Hem persoonlijk kennen.’

Tags: