Dit is mijn wonder: Marga

Marga Hooglugt (58) kreeg vorig jaar corona en had een financiële nood. Toch bleef ze op God vertrouwen. Dit is haar wonder.

‘Al op 9-jarige leeftijd heeft God mij op een kinderclub Zijn grote liefde laten zien. God verloste mij van een schuldgevoel en het gevoel dat ik er niet bij hoorde. Ik werd geaccepteerd als Zijn kind. Toen wist ik dat ik kostbaar was in Gods ogen. Ik mocht stralen omdat ik door Jezus geliefd ben. Gods blijdschap, rust en de waardigheid die Hij mij geeft, zijn mijn grootste rijkdom!

Het geven van mijn tijd en energie in The Blessing Church als kinderwerker geeft mij veel blijdschap en kracht. God Zelf geeft steeds nieuwe ideeën, de juiste middelen en enthousiaste helpers. Hij heeft wonderen gedaan in veel kinderharten. Daarnaast mag ik bij ons gebedsnetwerk (Global Prayer Network) werken.

Toen ik zelf vorig jaar corona kreeg en thuis werkte, liet God mij tot tranen toe ervaren hoeveel Hij van elk persoon houdt. Op dat moment werd ik aangeraakt door Gods genezende kracht en herstelde heel snel.

De bron van mijn man Martin en mij is Jezus Christus. De Bijbel zegt: ‘Geef en je zal gegeven worden.’ Toen er financiële nood kwam, besloten we trouw onze tienden en offers te geven. En in plaats van tekort te komen, hielden we elke maand over! God heeft ons blijdschap en vrijheid gegeven en overvloedig gezegend. Het is ons gebed dat nog veel kinderen, jongeren en mensen Jezus zullen aannemen als hun Redder. Dit geeft echte waarde en echte blijdschap!’

Lees ook: ‘Geven maakt blij’

Tags:
Next Post

Vrij als een vogel in de lucht!