Dit is mijn wonder: Marilyn

Marilyn Antonie (49) startte haar eigen bedrijf. God heeft haar meer tijd gegeven om als vrijwilliger te werken op het zendingskantoor. Dit is haar wonder.

‘Een half jaar voordat ik mijn eigen bedrijf startte, kwam er een verandering in de relatie tussen mijn leidinggevende en mij. Gesprekken verliepen moeizaam; er was geen ruimte voor verbetering of vooruitgang. Uiteindelijk heb ik een vaststellingsovereenkomst aangevraagd en kon ik een opleiding volgen van het geld dat beschikbaar was gesteld.

Tijdens de Maasbach Conferentie dat jaar werd er onder andere gebeden voor zegeningen op het gebied van werk en financiën. David Maasbach sprak over ‘meer inkomen door minder te werken’.

Enkele maanden later ben ik gestart als zzp’er. Ik voelde dat dit Gods weg was voor mij. Niet wetende dat dit de ideale oplossing zou worden om mijn tijd meer te kunnen geven aan het zendingswerk. Momenteel werk ik één dag in de week als interne auditor en verdien ik even goed als in mijn toenmalige baan. Inmiddels ben ik ook een vof gestart.

Tegenwoordig heb ik het voorrecht om als vrijwilliger op het zendingskantoor van de Johan Maasbach Wereldzending in Den Haag te werken. Soms kan ik het nog niet geloven dat ik zo gezegend ben om te doen wat ik graag doe. En daarbij ruimte en vrijheid heb gekregen om meer voor God te kunnen doen.’

Tags:
Next Post

Getuigen van Jezus: Gladys Aylward DEEL 2