Dit is mijn wonder: Martijn

Martijn (26) ging niet meer naar de kerk en las zijn Bijbel niet meer. Totdat God tot hem sprak. Dit is zijn wonder.

‘Van jongs af aan ben ik christelijk opgevoed. Ik ging mee naar de kerk en van huis uit heeft het geloof altijd een belangrijke rol gespeeld. Toch kwam er een moment in mijn leven dat het geloof op de achtergrond raakte. Ik ging niet meer naar de kerk, las mijn Bijbel niet meer en ik kwam niet veel verder dan een gebedje voor het eten en het slapen gaan.

Dit ging een aantal jaren zo door, totdat ik weer een keer in The Blessing Amsterdam kwam. Door de preek heen raakte God mijn hart en verstand zo erg, dat ik in één moment het besef had dat ik niet op de goede weg was. Wat als ik vandaag zou sterven? Waar zou ik dan heen gaan?

God opende op dat moment mijn ogen en veranderde mijn leven. Ik heb God de belofte gedaan nooit meer een beslissing te nemen die mij van Hem afbrengt. Een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag achter sta. Daardoor mag ik Gods zegeningen elke dag over mijn leven ervaren.

God heeft mij laten zien dat Hij geen God van veraf is, maar een persoonlijke relatie met ons wil hebben. Ik ben de Here dankbaar voor het nieuwe leven dat Hij mij gegeven heeft, en zou niets anders meer willen!’

Tags:
Next Post

De vreugde van het geven