Inspiratie - Dit is mijn wonder Martijn

Dit is mijn wonder: Martijn

Martijn (26) kreeg allerlei adviezen van mensen, maar besloot alleen op God te vertrouwen. God heeft hem gezegend met een geweldige baan. Dit is zijn wonder.

‘Een aantal jaar geleden zat ik zonder werk. Na een periode van zoeken, kreeg ik een geweldige baan aangeboden met groeimogelijkheden, een auto van de zaak en een mooi salaris. Het leek de perfecte baan. Het enige nadeel was dat ik soms in de avonduren zou moeten werken.

Dit betekende dat ik niet meer naar de gebedsdiensten en de POINT (jongeren) avonden zou kunnen komen. Ik kreeg allerlei adviezen van vrienden, familie en mensen in de kerk. Hoewel zij het vaak goed bedoelen, is het niet altijd het juiste om te doen. Daarom ben ik de Here zo dankbaar dat ik mijn vertrouwen alleen op Hem gesteld heb.

Ik wist dat dit niet de baan was die God voor mij had, en wees het aanbod af. Kort daarna heeft God mij gezegend met een geweldige baan, die goed te combineren is met de kerk. Ik heb geleerd dat je in moeilijke beslissingen nooit je vertrouwen moet stellen op mensen en adviezen in je omgeving. Stel je vertrouwen alleen op God! Hij zal je nooit teleurstellen. Als je op Hem vertrouwt, zal Hij je beschermen en voorzien in alles wat je nodig hebt.’

Tags:
Next Post

CONGO: Kinshasa