Pinksterkerk - Dit is mijn wonder Martin en Anne

Dit is mijn wonder: Martin & Anne

Martin (81) en Anne (77) Mugge komen al 50 jaar bij The Blessing. Van huis uit zijn ze hervormd opgevoed. In de pinksterkerk ging er een nieuwe wereld voor hen open. Dit is hun wonder.

Martin

‘Het is 50 jaar geleden dat mijn vrouw en ik, samen met onze 8-jarige zoon, voor het eerst Capitol binnenliepen. Op Radio Luxemburg hadden we al veel uitzendingen gehoord van evangelist Johan Maasbach. Een nieuwe wereld ging voor ons open. Geweldig om zo krachtig en eenvoudig het evangelie te horen spreken.

Van huis uit zijn we hervormd opgevoed. Maar de pinksterkerk en het evangelie spraken ons enorm aan en we gingen samen de Bijbel lezen en onderzoeken. Heel veel hebben we mogen leren van Johan en Willy Maasbach. Daarvoor zijn we zeer dankbaar. Ook hebben we ons laten dopen door onderdompeling, zoals de Bijbel ons leert. En later ook onze twee zonen. Alle dank en eer aan Jezus, die onze geestelijke ogen geopend heeft, en ons gevuld heeft met de Heilige Geest.

Het is genade van God dat ik al die jaren mag dienen in de gemeente, samen met mijn vrouw. We hebben bijzondere genezingen meegemaakt. Ikzelf werd eens aangevallen met hevige pijnen in mijn zij. De dokter vertelde na onderzoek dat het mijn blindedarm was en dat hij verwijderd moest worden.

Inmiddels had hij al een bed geregeld in het ziekenhuis voor de operatie. Die nacht zijn mijn vrouw en ik in gebed gegaan. We spraken Gods belofte van genezing uit. Tegen het begin van de ochtend was die hevige pijn verdwenen. De dokter kwam ’s ochtends kijken en was zeer verbaasd. Hij kon niet begrijpen dat alles over was. En tot de dag van vandaag heb ik nog steeds mijn blindedarm!

Wat hebben wij een geweldige toekomst. We hebben twee achterkleinkinderen, die naar de zondagsschool gaan in The Blessing Den Haag. Ze vinden het geweldig en komen heel graag. De Here heeft ons rijk gezegend!’

Lees ook: ‘Het eenvoudige evangelie’

Tags:
Next Post

NEWGEN MESSAGE: Jeconia