Inspiratie - Dit is mijn wonder Nally

Dit is mijn wonder: Nally

Nally (36) heeft steeds mogen ervaren dat God voorziet in wat zij nodig heeft. Dit is haar wonder.

‘Meerdere keren heb ik duidelijk Gods voorziening in mijn leven ervaren. Toen ik een paar jaar geleden de Oogsttijd Bijbelschool volgde, had ik gekozen voor drie maanden onbetaald verlof. Ik had toen geen inkomen en zag de spaarrekening steeds leger worden.

Op een gegeven moment had ik geen eten meer in mijn koelkast. Een vriend van mij belde mij om bij hem langs te komen. Toen ik daar was, gaf hij mij twee volle tassen met eten. En ook nog gezond eten! Ik was zo blij te beseffen dat God voor mij zorgt.

Een andere keer werd ik voorzien in een baan. Nadat ik eerder ontslagen was, kreeg ik al snel een nieuwe baan. Maar vanaf de eerste week wist ik dat dit niet de baan was die voor mij bedoeld was. Toch had ik deze baan gekregen om een inkomen te hebben.

Niet lang daarna kreeg ik een nieuwe baan. Ik vroeg iemand om mij te introduceren bij een bedrijf waar hij stakeholder was. Zijn antwoord was een duidelijke nee. Ik snapte het niet, want ik was ervan overtuigd dat ik deze persoon om hulp moest vragen.

Kort daarna werd ik gebeld door een ex-directeur van mij. Hij dacht dat ik gelukkig was bij mijn toenmalige werkgever en durfde mij niet te benaderen. Maar toen die gemeenschappelijke vriend hem vertelde dat ik op zoek was naar een baan, heeft hij mij meteen benaderd.


Hoewel het niet ging zoals ik het in gedachten had, wist ik gelijk dat de Here mij weer had gegeven wat ik nodig had. Steeds opnieuw mag ik ervaren dat God, ook in de moeilijke perioden, mij altijd heeft gegeven wat ik nodig heb.’

Tags:
Next Post

Bemoedigende Woorden