Dit-is-mijn-wonder-Nilesca

Dit is mijn wonder: Nilesca

Nilesca Martis (40) voelde zich depressief en leeg. Ze wist niet wat de zin van het leven was. Maar Jezus veranderde haar hele leven. Dit is haar wonder.

‘Nadat ik mijn studie had afgerond, voelde ik me depressief en leeg. Ik was blij met het behalen van mijn diploma, maar dit gaf mij geen voldoening. Verder wist ik niet wie ik was en zat ik erg in de knoop met mezelf. Ik wist niet wat de zin van het leven was.

Mijn moeder is een christen. Ik belde haar en ze bad op dat moment voor mij. Later gaf ze mij het boek: De Goede Herder. Door het lezen van een passage uit dit boek, werd ik opgebouwd en voelde ik me beter. Dit was het begin van een proces dat twee jaar zou duren.

Mijn jongste broertje nodigde mij vaak uit om mee te gaan naar de jeugddienst van de kerk. Maar ik ging nooit, omdat ik liever uitging met vrienden. Na een paar jaar besloot ik toch een keer mee te gaan naar een jeugddienst. Er was een kort woord van bemoediging.

Daarna werd er een oproep gedaan om Jezus aan te nemen. Ik ging op de uitnodiging in en gaf die avond mijn leven aan Jezus. Toen de oproep werd gedaan, twijfelde ik geen moment. Het was de juiste keuze op het juiste moment. Dat was het begin van alles.

Sinds ik Jezus heb aangenomen, is mijn leven compleet veranderd. Hij heeft mijn manier van denken veranderd. Ook ben ik helemaal bevrijd van angst en vrees. Ik weet dat ik er niet langer alleen voor sta, want God is altijd bij mij. Een leven met Jezus brengt zo veel vreugde. Mijn leven heeft meer waarde gekregen.

In alle ups en downs heb ik geleerd dat mijn geloof mijn alles is. Hoe moeilijk de situatie ook is, ik weet dat ik altijd naar God toe kan gaan. En als ik het even niet meer weet, sla ik de Bijbel open. Deze staat vol met beloften van wie God is. Hij is er altijd voor mij en voorziet elke dag in wat ik nodig heb.’

Tags:
Vorig artikel

Paaswallpaper

Volgend artikel

NEWGEN: Rakesh Gangaram Panday