Dit-is-mijn-wonder-Ramesh

Dit is mijn wonder: Ramesh

Ramesh Sital (29) maakte een overhaaste studiekeuze. Nadat hij weer ging bidden, heeft God hem een geweldig leven gegeven. Dit is zijn wonder.

‘Op 18-jarige leeftijd stond ik binnen korte tijd voor veel beslissingen in mijn leven. Thuis in het gezin gingen we door een moeilijke periode heen. Met moeite kon ik mij focussen op mijn eindexamen van de middelbare school.

Toen maakte ik een van de grootste fouten in mijn leven: ik maakte een overhaaste studiekeuze zonder God erbij te betrekken.  Ik merkte al snel dat alles veel moeilijker werd dan het al was. Deze keuze vormde zelfs een hindernis voor mijn geloofsleven. Op een gegeven moment werd de last zo groot, dat ik besloot te stoppen met mijn studie.

Ik kan mij nog herinneren dat ik alleen thuis zat, terwijl alles en iedereen om mij heen doorging. Dat was het moment dat ik besefte dat ik God weer moest zoeken in gebed. In deze periode van gebed liet God mij zien hoe graag Hij het beste aan ons wil geven. Hij kent ons namelijk veel beter dan wij onszelf kennen.

Ik begon te leren om alles in Gods handen te leggen en dat Hij alle keuzes mocht maken voor mijn leven. Vanaf dat moment is mijn leven eigenlijk een succesverhaal geworden. Ik heb nu een geweldig leven gekregen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Maar het allermooiste vind ik dat ik tegenwoordig al mijn kennis mag inzetten om mee te kunnen bouwen aan Gods werk.’

Lees ook:  ‘De zegen van goede keuzes’

Tags: