Inspiratie - Dit is mijn wonder Renate

Dit is mijn wonder: Renate Nuiten

Renate (37) had een aangeboren afwijking aan de urinewegen. Ook werkten haar nieren niet optimaal. God genas haar volkomen. Dit is haar wonder.

‘Ik ben geboren met een afwijking aan mijn urinewegen. Ik had een dubbele urineleider. Hierdoor had ik als kind vaak last van blaasontstekingen. Toen ik 10 jaar was, ben ik geopereerd aan mijn urinewegen. Er werd een buisje geplaatst in mijn tweede urineleider.

Volgens medische termen was deze operatie mislukt. Ik moest ermee leren leven dat ik regelmatig blaasontstekingen zou hebben. Toch had ik al op jonge leeftijd de belofte van God ontvangen dat Hij mij zou genezen.

In 2008 werd ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Mijn linkernier dreigde het te begeven. Volgens de artsen moest mijn nier waarschijnlijk verwijderd worden. Maar omdat mijn nierfunctie ruim boven de 15% was, was dit gelukkig niet nodig.

Na 9 dagen in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, mocht ik weer naar huis. Niet lang daarna bezocht ik een genezingsdienst in The Blessing Utrecht. Tijdens de dienst had ik veel last van pijn. Ik wilde uit de dienst weglopen, maar ik wist dat ik moest blijven.

Ik voelde een warmte door mijn lichaam gaan en merkte dat de pijn weg was. Ik wist dat God mij had aangeraakt en genezen. Dit werd die avond ook bevestigd door de prediker. Die ochtend had God namelijk al tegen hem gesproken dat Hij ’s avonds iemand zou genezen van een nierafwijking.


God is mijn Geneesheer. Hij deed wat volgens de doktoren onmogelijk was! Sindsdien heb ik nooit meer een blaasontsteking gehad. Mijn beide nieren werken voor 100%. Alle eer en glorie aan God!’

Tags:
Vorig artikel

Liefde is…

Volgend artikel

Het verhaal van Nicky Cruz