Inspiratie - Dit is mijn wonder Sara Mazri

Dit is mijn wonder: Sara Mazri

Sara (23) voelde op moeilijke momenten Gods rust en vrede vanbinnen. Dit is haar wonder.

‘Ik heb weleens dagen dat het zo druk is met werk, school, familie, vrienden enz. Soms kan ik me dan zo veel zorgen maken. Als ik bijvoorbeeld op school of werk iets niet goed heb gedaan, dan kan ik er erg mee zitten.

Maar dit is helemaal niet nodig! Want de Bijbel zegt in Filippenzen 4:6:

‘Maak je nergens zorgen over, maar bid voor alles en vraag God wat je nodig hebt, dankbaar voor alles wat Hij doet.’

Ik weet nog een dag dat echt alles fout ging. Ik begon in mezelf te bidden en dacht aan Psalm 23:1, waar staat:

‘De Here is mijn herder, dus heb ik alles wat ik nodig heb!’

God is alles wat ik nodig heb, ook al voel ik me verdrietig en moe. Ik begon dit vers steeds te herhalen en voelde zo’n rust en vrede vanbinnen.

We krijgen dagelijks met zo veel dingen te maken. Het is goed om te weten dat wij alleen God nodig hebben. Maak je dus geen zorgen, waar je ook doorheen gaat. De Heer is met jou en Hij houdt van jou. Be happy, want Hij heeft een geweldig plan met jouw leven!’

Tags: