Dit-is-mijn-wonder-Sophia

Dit is mijn wonder: Sophia

Sophia Fagnotti (25) kwam in aanraking met jeugdzorg en was soms weken van huis. Totdat ze besloot terug te gaan naar de kerk. Dit is haar wonder.

‘In mijn tienerjaren was ik heel rebels. Ik liep regelmatig weg van huis en had daardoor te maken met jeugdzorg. Soms was ik weken weg van huis, zonder dat iemand wist waar ik was. Ik hield van feesten en het drinken van alcohol. Hoewel ik altijd wel vrienden om me heen had, voelde ik toch een leegte. Niets kon deze leegte in mijn hart vullen.

Ik was niet nieuwsgierig naar God of bovenaardse dingen. Toch besloot ik terug te gaan naar de plaats waar ik als kind was opgegroeid: de kerk. De eerste stap die ik in The Blessing kerk zette, voelde ik zo’n warmte.

Daar zag ik dingen die je vandaag haast niet meer ziet: huwelijken die standhouden, hechte families, complete gezinnen met vader, moeder en kinderen. Ik voelde zo’n liefde daar en iedereen was een hechte familie. De tranen stroomden over mijn wangen. Ik wist dat de leegte in mijn hart was weggenomen en opgevuld met liefde. Er begon een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Daarna moest ik veel dingen in mijn leven achterlaten. Zo was er ook een periode dat ik dakloos ben geraakt. Als ik nu terugkijk, dan weet ik dat God altijd dicht bij mij is geweest. Juist in die donkere perioden heeft Hij iets moois gecreëerd. Sindsdien heeft God voorzien in een huis, een baan en zoveel meer. Elke dag heb ik zoveel om dankbaar voor te zijn!’

Tags: