Inspiratie - Dit is mijn wonder Stefka

Dit is mijn wonder: Stefka Todorova

Stefka (82) bezoekt al 18 jaar The Blessing Amsterdam. Ze komt uit Bulgarije en is lange tijd dakloos geweest. Dit is haar wonder.

‘Vanaf mijn kinderjaren was ik gewend om naar een orthodoxe kerk te gaan. Later, toen ik getrouwd was en inmiddels twee kinderen had van 5 en 7 jaar, werd ik door iemand uitgenodigd om naar een pinkstergemeente te komen.

Daar hoorde ik voor het eerst over de liefde van God en dat God ook van mij houdt. Zijn liefde raakte mij in mijn hart en ziel. Ik begon hevig te huilen. Op dat moment gaf ik mijn hart aan de Heer. Twee maanden later werd ik vervuld met de Heilige Geest.

Ik heb veel wonderen in mijn leven mogen meemaken. Zo heb ik mijn kinderen alleen moeten opvoeden, waren er heel moeilijke omstandigheden in mijn geboorteland Bulgarije en ben ik lange tijd dakloos geweest. Ondanks deze problemen heb ik altijd mijn vertrouwen in de Heer gesteld. Mijn hoop is altijd op Hem en ik weet dat Hij een wonder zal doen. Hij heeft mij altijd geleid en geholpen met de oplossing.

Na 25 jaar als verpleegster te hebben gewerkt, vul ik nu mijn dagen met het huishouden. Maar de meeste tijd van de dag bestudeer ik het Woord van God. God is alles voor mij. Hij is mijn Verlosser, mijn Herder, mijn Hulp, mijn Voorziener, mijn Leven, mijn Eeuwige Leven.’

Tags:
Next Post

Elke dag is vrijdag