Ga jij je geloofswandel maken? DEEL 2

In de Bijbel lezen we van nog meer mannen en vrouwen die hun geloofswandel maakten. Er zijn zoveel voorbeelden van mannen en vrouwen, jongens en meisjes die hun geloofswandel hebben gemaakt en daardoor hun wonder van God hebben ontvangen. Ik zal je vertellen: ‘God is niet veranderd. God doet nog steeds wonderen.’

Misschien kijk je om je heen en zie je de verschrikkelijke dingen die in de wereld gebeuren. Misschien lijkt het alsof God jouw hulpgeroep niet hoort. Maar weet dan dat God er is. God beweegt nog steeds vandaag. Hij doet nog steeds wonderen en Hij wil het ook vandaag voor jou doen.

Lees hier het verhaal van Charlene. Zij heeft ook een geloofswandel moeten maken. Ze ging door een heel diep dal heen van burn-out, depressie en heftige paniekaanvallen. Maar de Here heeft haar op één moment helemaal genezen. Dat is het wonder dat Hij heeft gedaan toen zij haar geloofswandel maakte en doorzette.

Lees hier het verhaal van Norval en Jeannie. Zij moesten samen een geloofswandel maken. Zij hadden een kinderwens, maar dit leek onmogelijk. Er werd namelijk bij Jeannie een myoom ontdekt, dat niet verwijderd kon worden. Maar ook zij bleven bidden en hun wonder verwachten van God, en Hij heeft het onmogelijke gedaan.

Luister hier naar het verhaal van Gilvano en Jennifer. Zij gingen door een heel diep dal, toen Gilvano vreselijk werd aangevallen door extreme eczeem. Het kostte bijna hun huwelijk en zijn leven. Maar zij begonnen hun geloofswandel en ontvingen na lange tijd van strijd de overwinning en hun wonder.

Na het lezen en horen van deze getuigenissen, kun je God alleen maar prijzen voor de geweldige wonderen die Hij in hun leven heeft gedaan! God beweegt nog steeds vandaag! Er is niets onmogelijk voor onze God. God doet nog steeds wonderen.

Er zijn zoveel mensen die kunnen vertellen over de wonderen die God in hun leven heeft gedaan. Weet dat God ook vandaag beweegt en een wonder wil doen voor jou. Gods tegenwoordigheid is dichterbij dan jouw handen en jouw voeten.

Ga jij vandaag jouw geloofswandel maken? Doe dan een geloofshandeling en maak een punt van contact. Strek jouw hand uit in geloof en bid met mij mee.

Gebed
Bid met mij mee

‘Vader, in de naam van Jezus, doe wonderen vandaag! Laat Uw kracht uitgaan van genezing, verlossing, bevrijding, voorziening. Here, genees die zieke nek, die zieke rug. Haal weg die migraine, die hoofdpijnen. Elke boze macht beveel ik om los te laten in de naam van Jezus. Laat los, duivel! Laat los in Jezus’ naam en kom niet meer terug! Ontvang nu je genezing. Begin Hem daarvoor te danken. Zijn kracht gaat uit en raakt jou nu aan. Here, verkwik en geef nieuwe kracht.

Ik beveel de ziektemacht van corona om los te laten in Jezus’ naam. Ik beveel nu de ziektemachten van kanker om los te laten en uit te drogen tot de wortel toe en te verdwijnen. Ik beveel de vuile, onreine machten om los te laten. God beweegt nog steeds vandaag. Ik beveel elke leugenmacht om los te laten. Ook jij, macht van de duivel, die ons land kapot wil maken met al die onreine, vuile machten. Ik bid in de naam van Jezus, verdwijn. Ga weg. Laat ons los. Laat Gods volk los. Dat de Kerk als overwinnaar uit de strijd zal komen. Onze God is machtig om ons te bevrijden. En ook al doet Hij het niet, wij zullen niet buigen voor al die machten van de duisternis.

Here, laat Nederland toch een lichthuis zijn in Europa en de wereld. Ik bid voor de overheid. Vader, geef wijsheid om ons door deze moeilijke tijd heen te leiden. Ik bid voor Gods dienstknechten in Nederland. Geef ons gezalfde predikers, die gezalfd zijn met de Heilige Geest, die zich niet schamen. Here, die onder de zalving kunnen bidden en spreken en het denken van de mensen zullen veranderen.

Here, laat Uw Gemeente sterk en krachtig zijn en dat zij het antwoord zal zijn voor al Uw kinderen. Laat Uw Blessing kerken schijnen als een licht in de duisternis, met die geweldige pinksterboodschap waarvoor wij ons niet schamen. Vervul Uw kinderen met de Heilige Geest. Doe het nu. Stort het vuur uit. Beweeg, Here!

Ik dank U voor de wonderen die U gedaan hebt en voor de wonderen die U gaat doen. Ik zie uit naar het moment dat U Uw kinderen zal verheffen als arenden boven al die stormen die over de wereld gaan. Want U hebt beloofd dat U met ons zal zijn tot het einde van de tijd, en dat U ons nooit in de steek zult laten. U bent altijd met ons, Here Jezus.

Wees daarom niet bang, maar maak je geloofswandel. Blijf je geloofswandel maken en laat zien dat Hij de levende God is en dat jij Zijn kind bent. Here, ik bid ook voor hen die het financieel moeilijk hebben in deze tijd. Vader, al gaat alles naar beneden, laat Uw kinderen omhooggaan. Geef Uw kinderen dat wat nodig is en geef het hun in overvloed. We bidden dit en we vragen dit en we danken U daarvoor. Amen!’

Tags:
Next Post

Recept: Granaatappel Sparkler