Lifestyle - God houdt van jou

God houdt van jou

God is de God van de rijken, maar ook van de armen. Van de crimineel, de verslaafde, de atleet, de predikant en de politicus. Al deze verschillende mensen zijn geliefd door God.

Ben jij echt gelukkig?
Geluk is niet alleen afhankelijk van je omstandigheden. Hoe is jouw relatie met de God die van jou houdt? God wil jou een nieuw leven geven. Een leven dat verder gaat dan rijkdom en armoede, pijn en gezondheid. Hij wil dat jij Hem persoonlijk kent en dat je echte vrede en liefde ervaart.

God zegt niet alleen dat Hij van ons houdt. Hij heeft Zijn liefde bewezen door Zijn Zoon te sturen naar de wereld. Jezus, de Zoon van God, maakte de weg vrij naar God. Een weg die afgesloten was door de zonde van de mens. Hij deed dit door vrijwillig te sterven aan het kruis. Op deze manier offerde Hij Zichzelf op voor de zonden van de hele mensheid. Ook voor jouw fouten. Is dat geen echte liefde?!

Wil jij bewijs?
Jezus bewees dat Hij de Zoon van God is door op te staan uit de dood. Het bewijs hiervoor is het getuigenis van honderden mensen, die Hem levend zagen na Zijn dood. En vandaag zijn er miljoenen mensen die geloven in Jezus. Hij heeft hun leven totaal veranderd. Dit bewijst dat Jezus leeft en vandaag nog steeds van mensen houdt. Zonder twijfel zijn er ook in jouw omgeving mensen die in Hem geloven.

Wil jij een nieuw leven?
De Bijbel zegt:

‘God heeft ons laten zien hoe groot Zijn liefde voor ons is, door Zijn enige Zoon de wereld in te sturen. Door Hem wilde God ons nieuw leven geven.’ – 1 Johannes 4:9

Als jij een nieuw leven wilt, moet je naar Jezus toegaan. Hij zal het jou geven, als je het Hem vraagt.

Wil jij meer weten?
Begin de Bijbel te lezen en kom ’s naar de kerk! Klik hier voor tijden en adressen van The Blessing Churches.

Tags:
Next Post

Het verhaal van Isaac